Tumblebee Vertic Dark 350ml

A Tumblebee rozsdamentes acél tumbler tökéletes a minden napi italok elfogyasztására, legyen az kávé, tea, limondádé vagy akár alkohol. Ráadásul a duplafalú technológiának köszönhetően, hosszú órákon keresztül hidegen vagy melegen tartja italod.

Nem tartalmaz kioldódó vegyi anyagokat, nem veszi át az ízeket és a szagokat sem.

Egyszer megvásárolod és örökké használhatod! Nem megy tönkre, nem törékeny, nem rozsdásodik.

Karc és kopás álló bevonattal ellátva!

A Tumblebee Vertic 350ml több színben is elérhető.
Méretéből adódóan, tökéletes Cappuccino vagy Latte fogyasztásához.

6 990 Ft

Elfogyott

Vásárlói Vélemény

4,0 2 értékelés alapján
5 ★
50% 
1
4 ★
0% 
0
3 ★
50% 
1
2 ★
0% 
0
1 ★
0% 
0
Írd meg a véleményed!

Köszönjük, hogy értékelte a terméket!

Véleménye nagyon fontos számunkra. Ossza meg barátaival tapasztalatait!

Filter Reviews:
09 március 2021

Sajnos nekem nem tetszett meg a termèk miután megèrkezett számomra csalódás volt, hogy nem vihetem magammal a kedvenc teámat ill kávèmat a munkahelyemre mert lyukas ès nem zárható.

12 március 2021
Tumblebee

Kedves Andrea, Vertic termékeink nem rendelkeznek zárható fedéllel, ahogyan a termék oldalán található fotó a fedélröl mutatja is. Unsplash termékeink rendelkeznek zárható fedéllel. Elnézést kérünk, hogy csalódást okozott a termék. Mivel Ön jelezte nekünk, hogy nincs megelégedve a termékkel, mi készségesen visszafizettük Önnek a teljes vételárat, kérdés nélkül. Köszönjük, hogy ennek ellenére vette a fáradtságot és megjutalmazott minket egy 3 csillagos értékeléssel. Szép napot kívánunk!

NF
Nikolett F.
HU HU
25 február 2021

Letisztult és szép megjelenése van, praktikus, jól használható. 😊🥰

Elégedett vagyok a termékkel. 😍 Régóta szemezgettem vele, míg végül megrendeltem. Sok szép színben elérhetőek a tumblerek, nem is tudtam volna dönteni, ha az elején nem nézem ki a vertic darkot magamnak. 😊 Minden szuper benne, napi szinten használom. Egyetlen hátránya, hogy egyelőre nincs zárható teteje, így a hordozhatóság nem egyszerű. Emiatt leginkább helyhez kötötten használom. Nagyon szeretem. 🥰 A kommunikáció is rendben zajlott, gyors választ kaptam a kérdéseimre, számomra ez a hozzáállás nagyon pozitív. 😊