Ha akarsz egy pikáns csavart belevinni a napodba, próbáld ki a chilis forró csoki receptünket kedvenc Tumblebee tumbleredből.
Ne spórold le a jó minőségű étcsokoládét, hiszen ez az egésznek a lelke, ugyanakkor nem kell ész nélkül szórni rá a chilit, csak finoman.
Próbáld ki a lenti mozdulatokat, mert több kísérlet is visszaigazolta azt, hogy az egésznek a Tumblebee tumblered és ez a mozdulat a titka! 😋
Hozzávalók 4 adagra:
- 450 g étcsokoládé
- 500 ml habtejszín
- 1 tk őrölt chili paprika
- 1 l mandulatej, rizstej vagy tehéntej
- egy csipet fahéj
Elkészítési idő: 15 perc
Elkészítés:
- Törd össze az étcsokoládét és olvaszd fel vízgőz felett.
- Közben melegítsd fel egy másik lábosba a tejszínt és ha felolvadt a csoki, öntsd rá.
- Keverd nagyon lassan össze a csokit és a tejszínt. Vigyázz, ha gyorsan csinálod, szemcsés lesz!
- Forrald fel a tejet, add hozzá a chilit és egy csipet fahéjat.
- Tálalásnál öntsd Tumblebee tumbleredbe a fűszeres tejet és a tejszínes csokit és keverd őket össze.
Tumblebee tipp: Az ínyencek dobhatnak a tumblerbe egy kis menta levelet is!
Ti melyik Tumblebee tumblerből innátok ezt a tüzes desszertet?
Oszd meg velünk, ha kipróbáltad. Jelöld meg a @tumblebeeshop-ot Instagram‑on vagy Facebook‑on.
Megosztani mindig ér! Kattints a lenti ikonokra és már hozzá is járultál ahhoz, hogy a többieknek legyen egy tüzes napja! 😋