Barion Pixel
🚚 Automatába szállítás 1.490 Ft-tól, 25.000 Ft felett INGYENES!
🚚 Automatába szállítás 1.490 Ft-tól, 25.000 Ft felett INGYENES!
Karácsony előtti utolsó rendelési lehetőség, hogy biztosan odaérjen az ajándék a fa alá: December 20. 12.00 Személyes átvétel: december 23. 17 óráig lehetséges!

Rólunk

 

 

A környezetünk védelme mindig is fontos volt számomra – mondhatni szívügyem, kisgyermekes anyukaként viszont még jobban foglalkoztat, hogy hogyan lehetne a mérhetetlen pazarlást és szeméttermelést minimalizálni és csökkenteni.

El sem tudjuk képzelni, hogy a mindennapokban az egyszer használatos tárgyak mennyi szemetet is termelnek.Egy átlagos kávézó ember, egy év alatt nagyjából 150 papírpohárral kevesebbet szemetelne, ha minden alkalommal vinné magával kedvenc bögréjét vagy kulacsát.

Ezért is célom, hogy csökkentsük az egyszer használatos papír poharak és műanyag palackok használatát és ezzel segítsük a bolygónkat.

A Tumblebee Tumbler rozsdamentes acélból készült, így éveken át hű társad lesz a mindennapokban.
Csak vidd magaddal a kávézókba és kérd kedvencedbe az italod! Máris tettél egy jobb világért!

Tumblebee Rólunk

Segítsünk együtt!

Tumblebee Rólunk termosz pohár

 

 

 A környezet tudatosság és környezet védelem kapcsán szeretném felhívni a figyelmet a problémára, ezáltal támogatni a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületet munkáját a bevétel 1%-ának felajánlásával, a "Madárbarát Magyarországért".

Az Egyesület véleményem szerint igen hasznos tevékenységet folytat a madárvédelem területén az élőhely védelmi és természetvédelmi projektjeiken keresztül. A szemléletformáló tevékenységeik keretein belül a legkisebbek oktatását segítik a madarász ovi és suli programokkal.

Tegyünk egy környezettudatosabb világért!

Iratkozz fel a várólistára Amint újra elérhető lesz a termék, email-ben értesíteni fogunk. Nem küldünk hírlevelet és egyéb email-eket, csupán egy értesítő levelet. Csak add meg az email címed és dőlj hátra.

5%-os kedvezmény az első vásárlásodra?

Irakozz fel hírlevelünkre!